TIP van Marianne: Oostenrijk

 

Ga lekker genieten van OOSTENRIJK!

In deze onzekere tijd ga je misschien liever niet vliegen en daarom is Oostenrijk de perfecte auto-zomervakantie bestemming. Hoge bergen om te ontdekken, wandel naar een top en maak een selfie bij het kruis, maar vergeet niet van het grandioze uitzicht te genieten. Of ga mountainbiken! Een goede conditie is dan wel een must.
Niet zo sportief? Je kunt heerlijk luieren op de strandjes van de talloze meren in Oostenrijk. Of ga met een bootje lekker dobberen op het water, en wordt het te heet, dan zoek je verkoeling in datzelfde kraakheldere water. Allemaal superleuk met kinderen. Laat jezelf verwennen in een luxe hotel met Wellness, ook lekker als het weer wat minder is.

In Oostenrijk dient men i.v.m. Corona minimaal 1 meter afstand te houden. Daarnaast zijn momenteel mondkapjes verplicht in o.a. winkels, banken, openbaar vervoer, stoeltjesliften etc. Kortom daar waar geen meter afstand gehouden kan worden. In Oostenrijk zal afstand houden over het algemeen niet zo’n probleem zijn en zul je als toerist hier dus niet veel van merken.

Deel dit bericht

Contact

Wij maken graag een ‘reis op maat’ voor u. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.