Over TravelXL van Limburg

TravelXL van Limburg is opgericht in 1958 en heeft travelcenters in Heemstede, Nieuwkoop en Nieuw Vennep

Met deze 3 Travelcenters realiseert TravelXL van Limburg jaarlijks de reizen van vele duizenden consumenten.

Focus op maatwerk reizen, cruises en reizen met speciaal accent

De laatste jaren komt de focus steeds meer op maatwerk reizen, cruises en reizen met een speciaal accent te liggen. Daar zijn onze Travelplanners dan ook de aangewezen personen voor om dat voor onze klanten te realiseren.

Pakketreizen, losse hotels, vliegtickets en huurauto’s

Naast deze focus bieden wij uiteraard ook nog steeds de pakketreizen aan van vertrouwde touroperators als TUI, Corendon, de Jong Intra Vakanties en vele andere. Ook voor een los vliegticket, een hotel of een huurauto kunt u gewoon bij ons terecht.

Samenwerking met grote Duitse touroperator

Ook werken wij samen met één van de grootste partijen in Duitsland en kunnen daardoor bijna alle Duitse (en ook vaak Belgische) touroperators voor u boeken. Soms ook gewoon met vertrek uit Nederland. Dit kan in bepaalde (vakantie) periodes enorm veel in de prijs schelen.

Zelf iets gezien op internet?

Laat ons met u meekijken. Vaak kunnen wij het aanbod matchen of zelfs een beter aanbod doen. Altijd met de 3 zekerheden (ANVR, SGR en Calamiteitenfonds) en onze expertise!

 

HMS Peter van Llimburg NW

Peter van Limburg

Directeur/eigenaar

Tel. 023-5280155

Peter van Limburg

Mijn naam is Peter van Limburg. Ik ben de tweede generatie in ons familiebedrijf. Mijn ouders zijn in 1958 begonnen en in 1984 ben ik in de zaak gekomen. Sinds 1998, nadat mijn moeder zich had terug getrokken, run ik TravelXL van Limburg.

In die ruim 30 jaar heb ik al veel van de wereld mogen zien en mooie reizen mogen maken. Zo bezocht ik onder andere India en Peru (Macha Pichu) en was ik op Sri Lanka en de Galapagos Eilanden. Allemaal plekken die een onuitwisbare indruk bij mij hebben achter gelaten. Maar de wereld is groot en divers dus er blijft toch genoeg te wensen over. Op mijn lijstje staan dan ook zeker nog Antarctica en de berggorilla’s en ook het Noorderlicht eens in het echt mogen zien lijkt me geweldig.

Zoals ik nog wel wat te wensen over heb, zo zijn er veel mensen met hun ‘bucketlist’ op het gebied van reizen. Wat is er dan ook niet mooier dan elke dag bezig te mogen zijn om, samen met mijn supergemotiveerde team, deze wensen voor onze klanten in vervulling te kunnen laten gaan!

Lees meer
Foto Nicole Bakker vierkant

Nicole Bakker

Travelmanager

Tel. 0252-620958

Nicole Bakker

Mijn naam is Nicole Bakker. Ik ben sinds 1997 werkzaam in de reiswereld. In 2004 ben ik in dienst gekomen bij TravelXL van Limburg als Travelmanager. Vaak genoeg wordt aan mij gevraagd ‘wat is nou de mooiste reis die je gemaakt hebt?’ Daar is eigenlijk geen antwoord op te geven. Alle landen hebben hun eigen schoonheid.

In mijn jeugd ben ik veel naar Frankrijk en Duitsland geweest. In 1995 maakte ik mijn eerste grote verre reis naar Australië. Daar heb ik 9 maanden rondgetrokken en veel gezien en beleefd. Daar kreeg ik de smaak van het verre reizen te pakken en heb in de jaren daarna rondgereisd in onder andere Canada, USA, Maleisië, Thailand, Indonesië, Sri Lanka, China en Taiwan. In Canada en USA een perfecte mix van steden en natuur. In Azië naast de natuur ook heel veel cultuur. Van de altijd lachende Thai tot de eeuwig spugende Chinees. Inmiddels is Australië onlangs ‘op herhaling geweest’, deze keer een prachtige rondreis per camper.

Ook Afrika begin ik langzaam te ontdekken met, nog niet zo lang geleden, een studiereis naar Zuid-Afrika. Een andere indrukwekkende ervaring is de studiereis die ik jaren geleden heb gemaakt heb naar Kenia. Wat een geweldig land met de combinatie van safari (het zien van de ‘Big Five’) en strand. En zo’n 5000 kilometer naar het noorden, heb ik een Nijlcruise gemaakt. Wederom een prachtervaring!

Relaxen heb ik gedaan op de stranden van Aruba, Curacao, Dominicaanse Republiek, Cuba, Brazilië en Mexico. Natuurlijk heb ik ook binnen Europa gereisd naar landen als Spanje, Portugal, Griekenland en Turkije voor heerlijke strandvakanties met de nodige excursies. Maar ook de Scandinavische landen en Groot-Brittannië en Ierland heb ik bezocht met hun prachtige landschappen. En wat te denken van de geisers in IJsland? Ook zo bijzonder!

De vrije dagen die ik nog over had heb ik besteed in steden zoals Istanbul, Barcelona, Valencia, Lissabon, Wenen, Parijs, de Belgische Steden, Berlijn, Boedapest, Praag, Londen, Dublin, Edinburgh, Oslo, Helsinki en Marrakech.

Loop dus gerust eens binnen bij mij in het filiaal Nieuw-Vennep (Getsewoud). Onder het genot van een kop koffie of thee stel ik graag uw mooiste reis samen.

Lees meer
NMK Wies Veenman

Wies Veenman

Travelmanager

Tel. 0172-573434

Wies Veenman

Mijn naam is Wies Veenman en ik ben sinds 1999 werkzaam als travelmanager van ons TravelXL reisbureau in Nieuwkoop. Daarvoor heb ik jarenlang gewerkt bij een Globe reisbureau in Badhoevedorp.
Wij hebben in Nieuwkoop een heel ervaren team van reisplanners die gezamenlijk veel vakantiebestemmingen hebben bezocht. Wij gaan minstens 1 keer per jaar op studiereis en daarnaast hebben wij natuurlijk ook nog onze eigen vakanties waarbij je altijd met je “reisbureaubril” de bestemming bekijkt. Want eigen ervaring is de beste manier om een reis goed te kunnen adviseren.
Mijn eerste studiereizen betreffen vooral de populaire strandbestemmingen in Europa. Hierdoor heb ik met veel Spaanse Costa’s en Griekse eilanden kennis gemaakt. Later heb ik, vooral door de verre vakantievluchten van Martinair, veel van de Caraïbische bestemmingen gezien zoals Barbados, Jamaica, St Lucia, Cuba en natuurlijk de ABC eilanden.
Maar eigenlijk heeft Azië mijn hart gestolen met de prachtige natuur en de bijzondere culturen. Indonesië, Sri Lanka, Maleisië, Thailand en vooral Nepal vind ik geweldige landen. In Nepal ben ik drie keer geweest, met elke keer een andere trektocht in de bergen. Daar wil ik nog wel een keer naar terug.
Bergen hebben een grote aantrekkingskracht op mij. In de zomermaanden ga ik graag wandelen in de Alpen en in de winter natuurlijk om te skiën of te snowboarden. Vele skigebieden in Oostenrijk, Zwitserland, Italië en Frankrijk heb ik met eigen ogen gezien. Maar mijn mooiste ski ervaring is in Colorado-USA geweest, waar de sneeuw van poederkwaliteit is en dat maakt het skiën geweldig.
In het natte en donkere najaar, als het in de Alpen te slecht weer is om te wandelen, ga ik ook wel eens naar een zonnige bestemming op redelijk korte vliegafstand. Dit heb ik o.a. gedaan naar La Palma, Madeira en Tenerife. De wandelmogelijkheden vond ik op alle 3 de eilanden erg goed met de top van El Teide (3718 m) op Tenerife als letterlijk hoogtepunt. Met een vliegtijd van 4 uur ben je al op deze prachtige wandelbestemmingen.
Ik ben enthousiast over nog veel meer mooie bestemmingen, maar daarvoor kunt u het beste ons reisbureau bezoeken zodat ik u hierover uit eigen ervaring kan vertellen.
Met mijn ervaring, en die van mijn collega’s, verzorgen wij graag een mooie reis voor u!

Lees meer
Foto Samantha van Berk vierkant

Samantha van Berk

Travelplanner

Tel. 023-5280155

Samantha Lansdorp – van Berk

Ik ben Samantha Lansdorp – van Berk en ik ben na het behalen van mijn MTRO diploma in 2005 aan het werk gegaan in de reiswereld. 

Ik vind het erg leuk werk omdat elke dag afwisselend is, omdat je te maken hebt met verschillende mensen met verschillende wensen en eisen. Ook vind ik het leuk om op studiereis te gaan naar bijzondere bestemmingen. Zo heb ik onder andere Dubai en IJsland bezocht. Het drukke Dubai met zijn grote, luxe hotels waar de service hoog in het vaandel staat en IJsland waar je juist kan genieten van het tegenovergestelde, de rust en de natuur.

Uiteraard mogen andere bestemmingen ook niet ontbreken. Ik heb meerdere eilanden van Griekenland mogen zien en een aantal steden zoals onder andere Wenen. Wanneer ik zelf op vakantie ga, houd ik ervan om een combinatie te maken tussen lekker relaxen en wat zien. Zo ben ik naar Curaçao geweest. Dit eiland heeft prachtige stranden en je kan er heerlijk eten. Daarnaast is het leuk om een auto te huren om het eiland te gaan bekijken. Ook vind ik het leuk om steden te bezoeken om cultuur te snuiven, te genieten van de plaatselijke gerechten en te winkelen.

De wereld is groot en er staat nog heel wat op mijn lijstje. Zo hoop ik ooit nog eens Indonesië te bezoeken!

Lees meer
HMS Daphne Boom

Daphne Boom

Travelplanner

Tel. 023-5280155

Daphne Boom

Ik ben Daphne Boom en ik werk sinds 2006 in de reiswereld. Na het afronden van mijn opleiding aan de Hogeschool TIO ben ik gaan werken voor een online reisorganisatie als onder andere maatwerkspecialist. Sinds juni 2018 werk ik voor TravelXL van Limburg.
De reden dat ik in de reiswereld ben gaan werken is omdat ik een grote interesse heb in verschillende landen en culturen. Daarnaast werk ik graag met mensen en vind ik het leuk om een mooie reis voor anderen te kunnen verzorgen waar iemand met een goed gevoel op terugkijkt.
Ik heb al verschillende mooie landen gezien, maar er zijn er nog genoeg die ik graag wil bezoeken. Zelf houd ik erg van de Zuid-Europese landen zoals Spanje, Italië en Griekenland. De mediterrane sfeer en leefwijze spreekt mij erg aan, ik voel mij altijd helemaal thuis als ik hier ben. Ik ben op verschillende plaatsen in Spanje, Italië en Griekenland geweest en mijn nummer één is toch wel het eiland Ibiza. De sfeer hier met de prachtige strandjes, de oude stad en de hippiemarktjes vind ik geweldig.
Mijn reizen naar Thailand en Bali hebben ook veel indruk op mij gemaakt. De ontspannen sfeer die er hangt in combinatie met de prachtige natuur vond ik indrukwekkend. Ik vond het bijzonder te zien hoe de mensen er leven, hoe vriendelijk en dankbaar ze zijn, ook als ze weinig hebben. De jungle in Thailand vond ik prachtig, net als de eilanden Koh Samui en Koh Phangan. Op Bali vond ik de verschillende tempels heel erg mooi. Ook heb ik daar met een bootje honderden dolfijnen gespot, een prachtige ervaring.
Een andere reis die ik zeker niet meer zal vergeten was mijn reis naar Lapland. Ik was hier in de winterperiode in december, in Lapland is het dan maar 4 uur licht per dag. Ik heb onder de sterrenhemel gesleed met husky’s door de sneeuw, een tocht gemaakt met een quad door het landschap en een rit gemaakt met een rendier. De temperatuur was -30, het was alleen mogelijk om met een thermopak naar buiten te gaan. Het hele landschap bestond voornamelijk uit grote dennenbossen bedekt met een dikke laag sneeuw. Het was buiten muisstil, een stilte die we in Nederland niet kennen. Deze reis was heel bijzonder en zal ik nooit meer vergeten.
Er zijn nog veel plaatsen op de wereld die ik graag wil ontdekken, ik hoop er nog veel te mogen zien!

Lees meer
NWK Monique Boonders 2

Monique Boonders

Travelplanner

Tel. 0172-573434

Monique Boonders

Mijn naam is Monique Boonders. Ik ben sinds 1988 werkzaam op een reisbureau.

De eerste jaren heb ik fulltime gewerkt en vanaf het moment dat mijn eerste dochter geboren is ben ik parttime gaan werken, 3 dagen in de week.

Ik heb de reiswereld nooit verlaten. Daar vind ik het werk veel te leuk en boeiend voor. Elke dag weer de uitdaging om voor een klant een passende vakantie te vinden. Tegenwoordig stel ik ook veel reizen, voor zowel Europa als verre bestemmingen, op maat samen en dat heeft de uitdaging nog groter gemaakt. 

Met mijn gezin heb ik jarenlang op veel campings in verschillende gebieden in Spanje, Italië en Frankrijk verbleven. Tijdens deze vakanties zijn we altijd de omgeving gaan verkennen, deze kennis kan ik dan weer goed gebruiken bij het zoeken naar de juiste streek voor een klant. Het is ook heel leuk om te zien hoe kinderen zich uitstekend vermaken op een camping.

De laatste jaren zijn wij met ons gezin ook tijdens de voor- of najaar vakantie met het vliegtuig  of met de auto op vakantie geweest. Wij hebben het als heel prettig ervaren om als het weer hier minder is de zon elders op te zoeken.

Nu mijn kinderen het huis uit zijn reis ik samen met mijn man naar zowel Europese als verre bestemmingen. Zo hebben wij bijvoorbeeld al 2 mooie rondreizen per camper in het veelzijdige Amerika gemaakt en hebben we met een huurauto het mooie Zuid-Afrika ontdekt.

Mijn vakanties wissel ik graag af met een studiereis. Ik heb in alle jaren een diversiteit aan  landen bezocht. De studiereizen zijn zeer leerzaam voor ons. In korte tijd krijgen wij een goede indruk van de bestemmingen en hotels. Dit heeft weer tot gevolg dat wij veel kennis hebben over veel bestemmingen. Kom gerust eens bij ons langs of bel of mail ons. Wij helpen u graag met het vinden van een passende vakantie!

Lees meer
HMS Marianne van Hal NW

Marianne van Hal

Travelplanner

Tel. 023-5280155

Marianne van Hal

Ik ben Marianne van Hal en ik werk sinds 1979 op een reisbureau. De eerste 10 jaar fulltime en vanaf de geboorte van mijn kinderen alleen nog op de koopavonden en zaterdagen.

De ‘reis interesse’ heb ik van jongs af aan meegekregen van mijn vader. Hij was piloot en reisde natuurlijk heel veel.  Regelmatig mocht ik tijdens de schoolvakantie met hem mee, de wereld rond.

Die wereld en de reisbranche is in de loop der jaren wel heel erg veranderd. Tegenwoordig richt ik mezelf voornamelijk op Europa, waar nog zo veel te zien en te doen is. Ik ben gek op korte stedenreizen, mede vanwege de beestenboel die ik thuis moet achterlaten. Steden zijn multicultureel, gezellig druk en boordevol bezienswaardigheden. Veel dingen die je ‘gezien’ moet hebben in je leven. Lissabon en Stockholm zijn tot nu toe favoriet, en Rome natuurlijk!

Een zon/strand vakantie is aan mij niet besteed. In mijn vakantie ga ik wandelen  of skiën in de bergen van Oostenrijk, varen langs de Noorse fjorden (de Hurtigruten cruise is prachtig, wel wat prijzig, maar absoluut zéér de moeite waard) en fietsen in Denemarken of paardrijden in Kroatië. Verder vind ik Schotland prachtig evenals Engeland en Ierland.

Kortom, enigszins actief, in de natuur, liefst met droog weer en rond de 18 graden.

Een grote wens is om nogmaals naar IJsland te gaan want we hebben nog lang niet alles gezien. En de Azoren misschien, moeten ook heel mooi zijn!

Lees meer
HMS Mariska Hovingh NW

Mariska Hovingh

Travelplanner

Tel. 023-5280155

Mariska Hovingh

Ik ben Mariska Hovingh. Al vanaf de middelbare school wist ik dat ik in de reisbranche wilde werken. Nadat ik in 2003 mijn opleiding had afgerond heb ik een half jaar in Italië gewerkt. Inmiddels ben ik sinds 2005 werkzaam op het reisbureau waarvan één jaar op een zakenreisbureau en sinds januari 2008 voor TravelXL van Limburg.
Het leukst is toch het werken met mensen en er voor te zorgen dat je een mooie vakantie/reis voor ze zoekt. Uiteindelijk zal een reis voor de klant een blijvende herinnering zijn die niets of niemand hen meer afneemt.
De reis die niemand mij meer afneemt is mijn reis naar Nieuw Zeeland. Een van de ‘hoogtepunten’ uit mijn reiscarrière. Helemaal alleen vertrok ik vanaf Amsterdam via Hongkong naar Nieuw Zeeland. Weet nog goed het gevoel dat ik had toen ik ‘het beloofde’ land zag liggen. Dit gevoel kan ik helaas niet omschrijven maar ik hoop dat iedereen ooit zo’n gevoel mag ervaren op welke bestemming dan ook.
Uiteraard heb ik ook nog zo mijn wensen qua landen en plaatsen die ik graag nog eens zou willen bezoeken. O.a. Australië en Canada staan hoog op mijn lijstje.
Om eerlijk te zijn ben ik overal wel voor in. Van kamperen tot all inclusieve, van natuur tot cultuur, van sportief tot relax, van basic tot luxe. Alles met mate en op zijn tijd.

 

Lees meer
NWK Marielle Oerlemans

Mariëlla Oerlemans

Travelplanner

Tel. 0172-573434

Mariëlla Oerlemans

Mijn naam is Mariëlla Oerlemans. Nadat ik in 2001 mijn studie aan de MTRO heb afgerond, ben ik meteen in de reisbranche aan het werk gegaan en ik zou ook nooit meer anders willen! De eerste 7 jaar heb ik fulltime als reisadviseuse gewerkt, maar sinds ik moeder ben geworden werk ik parttime; drie dagen in de week.
Het werken op een reisbureau vind ik geweldig; of het nou om een stedentrip naar Praag gaat of om een op-maat-gemaakte rondreis door Maleisië; elke dag krijg je weer nieuwe uitdagingen om klanten de perfecte vakantie te adviseren.
Zelf vind ik het heerlijk om met mijn gezin van een luxe zonvakantie te genieten en lekker uit te rusten, maar natuurlijk wil ik dan ook wat van de bestemming zien. Uiteindelijk is een reisadvies veel beter te geven, als je uit eigen ervaring kunt vertellen!
Binnen Europa heb ik niet alleen steden bezocht (o.a. Parijs, Praag, Sevilla) maar ook heerlijke strandbestemmingen ontdekt (zoals de Canarische eilanden, de Turkse Riviera, de Balearen en Portugal) en een enkele wintersportvakantie gemaakt.
Buiten Europa heb ik het fantastische Canada (Vancouver en Whistler) mogen bezoeken.
Maar mijn mooiste vakantie is onze huwelijksreis naar de Seychellen geweest. Wat een geweldige reis was dat. In drie weken tijd hebben we 7 eilanden bezocht, allen verschillend van elkaar, maar ook met grote overeenkomsten: witte stranden, helderblauwe zee, wuivende palmbomen, vriendelijke mensen en schitterende natuur, zijn een paar van de trefwoorden die hier op elk eiland te vinden zijn.
Vooral Azië en Florida staan nog bovenaan mijn verlanglijstje.
Graag help ik u bij het uitzoeken van een passende reis, waarbij uw reiswensen voorop staan!

Lees meer
GTS Patricia Straatman 3

Patricia Straatman

Travelplanner

Tel. 0252-620958

Patricia Straatman

Ik ben Patricia Straatman, al weer meer dan 30 jaar werkzaam in de reisbranche! In 1987 ben ik begonnen bij NBBS Reizen, daar heb ik vele functies gehad: baliemedewerkster in een reisbureau, een nieuwe reisbalie opgestart, aansluitend opleidingen gegeven, groepsreizen, zakenreizen en de afdeling reserveringen. Op deze manier heb ik alle kanten van de reisbranche leren kennen. Een geweldige tijd.
In 2001 ben ik begonnen bij Van Limburg, waar ik het erg naar mijn zin heb. Enthousiaste en ervaren collega’s die ieder alles uit de kast halen om de beste reis voor onze klanten uit te zoeken en te reserveren. En wie wil er nou niet tijdens zijn werk altijd met haar grote hobby bezig zijn?
Ik ben dol op reizen en in de verschillende levensfases hoorden voor ons daar ook de bijbehorende manier van reizen bij. Voordat mijn man en ik kinderen kregen trokken we door vele landen met de rugzak op de rug: Turkije, Griekenland, maar ook o.a. Thailand, Maleisië en verschillende keren Amerika en Canada. Na de geboorte van onze dochters lieten we ons enkele jaren verwennen in de luxe all inclusive hotels in Turkije, Griekenland en Egypte. Nu de meiden tieners zijn, willen we weer wat zien. Afgelopen jaren bijvoorbeeld een weekje Macedonië,  West- en een weekje Oost-Cyprus, Algarve in combinatie met Sevilla, een cruise over de Middellandse Zee, een prachtige rondreis door Bali en een relaxte vakantie naar Curaçao. We vinden het heerlijk om in een vakantie op meerdere plekken te verblijven en vanuit daar uitstapjes te maken. Natuurlijk wel steeds in een leuke accommodatie met zwembad. Alles natuurlijk geboekt bij TravelXL van Limburg!

Lees meer
NWK Sarina Wens

Sarina Wens

Travelplanner

Tel. 0172-573434

Sarina Wens

Mijn naam is Sarina Wens. Al sinds 2005 ben ik werkzaam in de reisbranche. Ik heb eerst 6 jaar bij TUI gewerkt en nu alweer sinds 2011 bij TravelXL van Limburg.

Inmiddels heb ik heel wat verre reizen gemaakt, zowel privé- als voor werk. Nu ik 2 kleine kindjes heb gaan de reizen iets minder ver maar ontdek ik dat Europa ook erg leuk is! Eén favoriete bestemming heb ik niet, ik heb heel veel favoriete bestemmingen. Elk land heeft zijn eigen charme en juist daarom vind ik het zo geweldig om te reizen en al die verschillende culturen te leren kennen.

Zo ben ik bijvoorbeeld in Azië op Bali geweest. Een prachtig eiland met zeer vriendelijke mensen. Ik heb hier een rondreis gemaakt met privéchauffeur en hij heeft ons de meest bijzondere plekjes op het eiland laten zien. Hij heeft ons veel in contact gebracht met de lokale bevolking waardoor ik echt heb kunnen ervaren hoe de mensen zijn en hoe ze leven. Een bijzondere ervaring! Een andere bestemming in Azië waar ik ben geweest is Maleisië. Vanwege de goede infrastructuur heb ik per huurauto de oost- en westkust verkend. Maleisië is een bestemming met een juiste mix van natuur, cultuur en mooie stranden en een van de weinige bestemmingen in Azië die je met een huurauto kunt verkennen.

Ook heb ik twee keer een rondreis door Amerika gemaakt. De eerste keer een combinatie van New York en Florida en een paar jaar later een rondreis langs de westkust. Tijdens deze reis in West-Amerika heb ik onder andere de indrukwekkende natuurparken Bryce Canyon, Grand Canyon en Yosemite bezocht. En natuurlijk een bezoek gebracht aan de steden Los Angeles, San Francisco en Las Vegas. Ook mag het Caribisch gebied niet aan mijn lijstje ontbreken. Een rondreis door het bijzondere Cuba, een relaxte vakantie op het altijd gezellige Curaçao of genieten in Mexico in een luxe hotel aan hagelwitte zandstranden.

In Europa en Noord Afrika ben ik o.a. geweest  in Portugal, Canarische Eilanden, Mallorca, Menorca, Kreta, Corfu, Bulgarije, Cyprus, Turkije, Marokko en Gambia. Naast al deze zonbestemmingen ga ik ook heel graag op wintersport en dan met name naar Oostenrijk.

Mijn favoriete steden zijn Barcelona en Marrakech. Barcelona is gewoon een hele fijne stad waar ik inmiddels een paar keer ben geweest maar elke keer nieuwe dingen ontdek. Marrakech vind ik met recht een betoverende stad waar ik mijn ogen uitkijk op het beroemde Djemaa el Fna plein en eindeloos kan ronddwalen in de medina’s.

Ik ben nog lang niet uitgepraat over al deze fantastische bestemmingen en vertel u er graag veel meer over op ons reisbureau. Tot snel!

Lees meer

Contact

Wij maken graag een ‘reis op maat’ voor u. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.