Over TravelXL van Limburg

TravelXL van Limburg is opgericht in 1958 en heeft travelcenters in Heemstede en Nieuw Vennep.

Met deze 2 Travelcenters realiseert TravelXL van Limburg jaarlijks de reizen van vele consumenten.

Focus op maatwerk reizen, cruises en reizen met speciaal accent

De laatste jaren komt de focus steeds meer op maatwerk reizen, cruises en reizen met een speciaal accent te liggen. Daar zijn onze Travelplanners dan ook de aangewezen personen voor om dat voor onze klanten te realiseren.

Pakketreizen, losse hotels, vliegtickets en huurauto’s

Naast deze focus bieden wij uiteraard ook nog steeds de pakketreizen aan van vertrouwde touroperators als TUI, Corendon, de Jong Intra Vakanties en vele andere. Ook voor een los vliegticket, een hotel of een huurauto kunt u gewoon bij ons terecht.

Samenwerking met grote Duitse touroperator

Ook werken wij samen met één van de grootste partijen in Duitsland en kunnen daardoor bijna alle Duitse (en ook vaak Belgische) touroperators voor u boeken. Soms ook gewoon met vertrek uit Nederland. Dit kan in bepaalde (vakantie) periodes enorm veel in de prijs schelen.

Zelf iets gezien op internet?

Laat ons met u meekijken. Vaak kunnen wij het aanbod matchen of zelfs een beter aanbod doen. Altijd met de 3 zekerheden (ANVR, SGR en Calamiteitenfonds) en onze expertise!

HMS Peter van Llimburg NW

Peter van Limburg

Directeur/eigenaar

Tel. 023-5280155

Peter van Limburg

Mijn naam is Peter van Limburg. Ik ben de tweede generatie in ons familiebedrijf. Mijn ouders zijn in 1958 begonnen en in 1984 ben ik in de zaak gekomen. Sinds 1998, nadat mijn moeder zich had terug getrokken, run ik TravelXL van Limburg.

In die ruim 30 jaar heb ik al veel van de wereld mogen zien en mooie reizen mogen maken. Zo bezocht ik onder andere India en Peru (Macha Pichu) en was ik op Sri Lanka en de Galapagos Eilanden. Allemaal plekken die een onuitwisbare indruk bij mij hebben achter gelaten. Maar de wereld is groot en divers dus er blijft toch genoeg te wensen over. Op mijn lijstje staan dan ook zeker nog Antarctica en de berggorilla’s en ook het Noorderlicht eens in het echt mogen zien lijkt me geweldig.

Zoals ik nog wel wat te wensen over heb, zo zijn er veel mensen met hun ‘bucketlist’ op het gebied van reizen. Wat is er dan ook niet mooier dan elke dag bezig te mogen zijn om, samen met mijn supergemotiveerde team, deze wensen voor onze klanten in vervulling te kunnen laten gaan!

Lees meer
HMS Gisla Balgobind

Gisla Balgobind

Travelplanner

Tel. 023-5280155

Gisla Balgobind

Mijn naam is Gisla en met mijn ervaring als o.a. ondernemer en mijn werkervaring op Schiphol, weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om een  eerste schakel te zijn van een mooie reis.

Ik heb zelf veel gereisd en wil nog veel reizen maar mijn mooiste reizen waren toch wel de Bahama’s, Malediven, St Maarten en Anguilla.  De afgelopen 20 jaar heb ik tussendoor veel gereisd naar Italië  (heb bijna elk stukje van Italië wel gezien) omdat mijn partner Italiaans is, dus tevens met Italië heb ik veel affiniteit en kennis mogen opbouwen.

Met al mijn kennis sta ik voor u klaar om uw perfecte reis te mogen samenstellen.

 

Lees meer

Reisverhalen

Foto Samantha van Berk vierkant

Samantha van Berk

Travelplanner

Tel. 023-5280155

Samantha Lansdorp – van Berk

Ik ben Samantha Lansdorp – van Berk en ik ben na het behalen van mijn MTRO diploma in 2005 aan het werk gegaan in de reiswereld. 

Ik vind het erg leuk werk omdat elke dag afwisselend is, omdat je te maken hebt met verschillende mensen met verschillende wensen en eisen. Ook vind ik het leuk om op studiereis te gaan naar bijzondere bestemmingen. Zo heb ik onder andere Dubai en IJsland bezocht. Het drukke Dubai met zijn grote, luxe hotels waar de service hoog in het vaandel staat en IJsland waar je juist kan genieten van het tegenovergestelde, de rust en de natuur.

Uiteraard mogen andere bestemmingen ook niet ontbreken. Ik heb meerdere eilanden van Griekenland mogen zien en een aantal steden zoals onder andere Wenen. Wanneer ik zelf op vakantie ga, houd ik ervan om een combinatie te maken tussen lekker relaxen en wat zien. Zo ben ik naar Curaçao geweest. Dit eiland heeft prachtige stranden en je kan er heerlijk eten. Daarnaast is het leuk om een auto te huren om het eiland te gaan bekijken. Ook vind ik het leuk om steden te bezoeken om cultuur te snuiven, te genieten van de plaatselijke gerechten en te winkelen.

De wereld is groot en er staat nog heel wat op mijn lijstje. Zo hoop ik ooit nog eens Indonesië te bezoeken!

Lees meer
HMS Marianne van Hal NW

Marianne van Hal

Travelplanner

Tel. 023-5280155

Marianne van Hal – invalster

Ik ben Marianne van Hal en ik werk sinds 1979 op een reisbureau. De eerste 10 jaar fulltime en vanaf de geboorte van mijn kinderen alleen nog op de koopavonden en zaterdagen.

De ‘reis interesse’ heb ik van jongs af aan meegekregen van mijn vader. Hij was piloot en reisde natuurlijk heel veel.  Regelmatig mocht ik tijdens de schoolvakantie met hem mee, de wereld rond.

Die wereld en de reisbranche is in de loop der jaren wel heel erg veranderd. Tegenwoordig richt ik mezelf voornamelijk op Europa, waar nog zo veel te zien en te doen is. Ik ben gek op korte stedenreizen, mede vanwege de beestenboel die ik thuis moet achterlaten. Steden zijn multicultureel, gezellig druk en boordevol bezienswaardigheden. Veel dingen die je ‘gezien’ moet hebben in je leven. Lissabon en Stockholm zijn tot nu toe favoriet, en Rome natuurlijk!

Een zon/strand vakantie is aan mij niet besteed. In mijn vakantie ga ik wandelen  of skiën in de bergen van Oostenrijk, varen langs de Noorse fjorden (de Hurtigruten cruise is prachtig, wel wat prijzig, maar absoluut zéér de moeite waard) en fietsen in Denemarken of paardrijden in Kroatië. Verder vind ik Schotland prachtig evenals Engeland en Ierland.

Kortom, enigszins actief, in de natuur, liefst met droog weer en rond de 18 graden.

Een grote wens is om nogmaals naar IJsland te gaan want we hebben nog lang niet alles gezien. En de Azoren misschien, moeten ook heel mooi zijn!

Lees meer
GTS Mariska Hovingh

Mariska Hovingh

Travelplanner

Tel. 0252-620958

Mariska Hovingh

Ik ben Mariska Hovingh. Al vanaf de middelbare school wist ik dat ik in de reisbranche wilde werken. Nadat ik in 2003 mijn opleiding had afgerond heb ik een half jaar in Italië gewerkt. Inmiddels ben ik sinds 2005 werkzaam op het reisbureau waarvan één jaar op een zakenreisbureau en sinds januari 2008 voor TravelXL van Limburg.
Het leukst is toch het werken met mensen en er voor te zorgen dat je een mooie vakantie/reis voor ze zoekt. Uiteindelijk zal een reis voor de klant een blijvende herinnering zijn die niets of niemand hen meer afneemt.
De reis die niemand mij meer afneemt is mijn reis naar Nieuw Zeeland. Een van de ‘hoogtepunten’ uit mijn reiscarrière. Helemaal alleen vertrok ik vanaf Amsterdam via Hongkong naar Nieuw Zeeland. Weet nog goed het gevoel dat ik had toen ik ‘het beloofde’ land zag liggen. Dit gevoel kan ik helaas niet omschrijven maar ik hoop dat iedereen ooit zo’n gevoel mag ervaren op welke bestemming dan ook.
Uiteraard heb ik ook nog zo mijn wensen qua landen en plaatsen die ik graag nog eens zou willen bezoeken. O.a. Australië en Canada staan hoog op mijn lijstje.
Om eerlijk te zijn ben ik overal wel voor in. Van kamperen tot all inclusieve, van natuur tot cultuur, van sportief tot relax, van basic tot luxe. Alles met mate en op zijn tijd.

 

Lees meer
GTS Romy de Lang

Romy de Lang

Travelplanner

Tel. 0252-620958

Romy de Lang

Ik ben Romy de Lang. In 2020 heb ik mijn diploma Toerisme behaald. Helaas was er die periode geen werk in de toeristische branche, dus heb ik een lange tijd bij de GGD gewerkt. In 2022 begon het toch weer te kriebelen om iets binnen de reisbranche te zoeken. Ik ben toen aan de slag gegaan bij TUI op het hoofdkantoor. Ik miste daar toch wel het persoonlijke contact met klanten en daarom werk ik per eind maart 2023 voor TravelXL van Limburg. Het is het leukst om echt de tijd te kunnen nemen voor je klanten en iets uit te zoeken waar je zelf ook helemaal blij van wordt.

Mijn favoriete vakantieland is toch wel Spanje! Dit is ook het land waar wij vroeger altijd naar toe gingen als gezin, dus hier heb ik een hoop leuke herinneringen aan. Verder ben ik gek op het maken van stedentrips. Het liefst meerdere per jaar. Ik ben al onder andere in Berlijn, Parijs, London, Oslo, Boedapest en nog veel meer geweest. Ik hoop er binnenkort nog meer aan de lijst te mogen toevoegen. Er is niks leuker dan een lijst te maken waar je allemaal naar toe op reis wil gaan en dit daadwerkelijk ook echt af te kunnen vinken. Zelf kan ik binnenkort er ook een afvinken, namelijk Indonesië, Bali! Dit wordt mijn eerste hele lange vlucht (16 uur!) en mijn ervaring wil ik graag met jullie delen.

Lees meer

Reisverhalen

HMS Samantha Rosenberg A

Samantha Rosenberg

Travelplanner

Tel. 023-5280155

Samantha Rosenberg

Ik ben Samantha Rosenberg en werkzaam bij TravelXL van Limburg sinds februari 2023.
In 2021 ben ik afgestudeerd aan de opleiding Travel & Hospitality, waarin ik stage heb gelopen in hotels en als Travelplanner bij D-Reizen. Nadat ik mijn diploma had behaald was ik eigenlijk wel klaar met Nederland. Ik wou op avontuur, de wereld in. En zo verhuisde ik, in mijn eentje, voor een jaar naar Lissabon in Portugal. Hier heb ik de tijd van mijn leven gehad, echt mijn tweede thuis.

Nadat ik weer terug in Nederland was ben ik gaan werken als klantenservice adviseur van KLM, Air France & Delta Airlines.  ik weet dus goed de kneepjes van de luchtvaartmaatschappijen.
Na een tijdje daar te werken kreeg ik een baan aangeboden als grondstewardess, die heb ik met beide armen aangenomen omdat mijn droom was om stewardess te worden, ik dacht een mooi opstapje!

Helaas moest ik die droom laten varen maar heb ik mijn prachtige zoon daarvoor terug gekregen en ben ik nu met alle plezier hier aan het werk! Ik geniet er van als mensen met een stralende lach en hun reisbescheiden de deur uit huppelen, klaar voor hun nieuwe avontuur!

Mijn favoriete plekken zijn natuurlijk Lissabon en omgeving, Spanje, Tunesië, Turkije, Curaçao & Suriname. Mijn droom bestemmingen die ik nog moet doen zijn Cuba, Aruba, Dubai, Bali, Hawaii, Mexico, Verenigde Staten, Kaapverdië & Marokko.

Lees meer

Reisverhalen

GTS Grace Stuurman

Grace Stuurman

Travelplanner

Tel. 0252-620958

Grace Stuurman

Ik ben Grace Stuurman en werk al sinds 1980 in de reiswereld. Ik ga graag naar bijeenkomsten en presentaties om zo op de hoogte te blijven van het aanbod in de reisbranche die altijd in beweging is. Met liefde voor het vak heb ik al voor heel veel klanten mooie vakanties mogen verzorgen.

Mijn reiservaring? Fietsvakanties, kamperen, wintersport, backpacken in Zuidoost-Azië en China. Roadtrips Europa & Amerika, wandelvakanties in Nepal, Oostenrijk en Madeira. Heb heel veel stedentrips gemaakt. Zonbestemmingen Europa, Curaçao. Cuba en de Dominicaanse Republiek. Egypte, Israël, Marokko, Senegal/Gambia, Kenia, Zuid-Afrika, Oman, Costa Rica.
Cruises Scandinavië, Middellandse Zee en Caraïbisch gebied.
Welk land maakte de meeste indruk? India! Inmiddels ben ik daar vijf keer geweest.

Naast reizen is dansen mijn grote hobby en waar kun je dat beter doen dan aan boord van een cruiseschip met veel live muziek, van rock & roll, salsa, reggae en Motown tot jaren 80, Tribute to Queen en meer …

Lees meer

Contact

Wij maken graag een ‘reis op maat’ voor u. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.