We mogen weer naar Bonaire!

GEWELDIG NIEUWS!
Bonaire heeft weer code geel 💛 gekregen. Dat is goed nieuws, zeker nu deze winter reizen binnen ons Koninkrijk is toegestaan! Onze Travelplanners zitten klaar om je te helpen zoeken naar een leuke accommodatie, Dus kom gerust even langs bij een van onze kantoren. Bellen of mailen kan natuurlijk ook …
Coronamaatregelen
Op Bonaire gelden dezelfde basisregels als in Nederland: houdt 1,5 meter afstand, pas handhygiëne toe en draag een mondkapje indien de 1.5 meter afstand in een dichte ruimte niet haalbaar is. Inwoners met klachten wordt gevraagd om zich te laten testen en zichzelf te isoleren in geval van een positieve test tot 24 uur na de laatste symptomen. De hotels en horeca op het eiland zijn net als scholen gewoon geopend en volgen de basisregels en protocollen.
Code geel
Voor reizigers die vanuit Nederland naar Bonaire komen is het verplicht om zich maximaal 72 uur voor vertrek te laten testen en bij aankomst een negatief testresultaat en een gezondheidsverklaring te tonen. Zonder een testresultaat is 14 dagen quarantaine – op eigen kosten- verplicht. Code geel betekent dat reizigers na terugkomst in Nederland niet in quarantaine hoeven.

Deel dit bericht

Contact

Wij maken graag een ‘reis op maat’ voor u. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.