Met de ‘Glacier Express’ door de prachtige Zwitserse Alpen

Reisduur
6 Dagen
Vraag meer informatie aan voor de meest actuele prijs!
Met de ‘Glacier Express’ door de prachtige Zwitserse Alpen

Reisprogramma

Dag 1: Nederland – Chur

Uw reis begint met de ICE International hogesnelheidstrein 105, waarmee u via Basel naar Chur reist met uitzicht op glooiende heuvels, lieflijke wijnbergen en bergtoppen. Aansluitend verblijft u 2 nachten in Chur.

Dag 2: Chur

Deze dag heeft u 2 opties: u kunt gebruik maken van het traject Chur-Bergün-Tirano, waarbij u kunt uitstappen in Bergün om hier ook even rond te kijken. Of u kunt u ervoor kiezen om een deel van de route van de beroemde Bernina Express te doen (toeslag ter plaatse). Vergeet u niet om de tijd te nemen om de Middeleeuwse stad Chur te bewonderen. Met name de mooie oude kathedraal uit de 12e eeuw is zeker de moeite waard. Genoeg te beleven dus!

Dag 3: Glacier Express Chur-Zermatt

Vandaag beginnen we met onze trip in een comfortabel rijtuig van de Glacier Express. U kunt de pracht van de voorbijtrekkende Zwitserse Alpen vanuit uw heerlijke stoel in de trein op u laten inwerken. Deze avontuurlijke treinreis voert u door vele tunnels, over honderden bruggen en over de 2033 m hoge Oberalppas. Aansluitend verblijft u 3 nachten in het mooie stadje Zermatt.

Dag 4 en 5: Zermatt, Gornergrat

In het op ruim 1600 meter hoogte gelegen Zermatt brengt u een paar heerlijke  vrije dagen door. Even tijd om bij te komen met een koel glas Fendant-wijn en raclette in één van de gezellige restaurants. In Zermatt heeft u uitzicht op ruim 30 bergtoppen boven de 4000 meter, een prachtig panorama om van te genieten! Als u de reis met de tandradbaan naar de op ruim 3000 meter hoogte gelegen Gornergrat maakt heeft u onderweg een geweldig uitzicht op de Matterhorn.

Dag 6: Zermatt – Nederland

’s Ochtends reist u via Brig (overstappen) naar Basel (overstappen) waar vandaan u in de middag uw reis vervolgt naar Nederland met de comfortabele ICE International hogesnelheidstrein 104.

Populaire reizen

Hier onder treft u een kleine selectie van de verschillende reizen die wij u kunnen bieden

Neem gerust contact met ons op over de vele andere mogelijkheden.

Ik wil graag meer informatie
over deze reis

Contact

Wij maken graag een ‘reis op maat’ voor u. Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.